Eipä tässä ole ilmoista taaskaan mitään muuta kuin hyvää sanottavaa! Aamusta asti aurinkoa. Pääsin tosin vasta puolenpäivän aikoihin mäkeen, kun olin eilen puoli kolmeen asti tanssimassa Yölinnun keikalla…

Suksipuolella jätin Divat ihan suosiolla Huoltoon ja otin testiin ensi kauden Atomicin ensi kauden Metroneita, cool! Aika vaikuttava valikoima mukavia vauhtia sietäviä perussuksia. B10 (pituudessa 157 cm) oli vakaa, mutta minun makuuni vähän mitäänsanomaton, mutta siis kuitenkin varma. B5 (pituudessa 162 cm) tuntui kevyemmältä kuin alkuviikolla kokeilemani vuotta vanhempi veljensä, josta ensimmäinen mielikuva oli juuri raskas paino. Samalla oli kuitenkin hävinnyt jotain hauskuudestakin, enkä enää harkitsisi parin hankkimista, vaan ehkä mielummin joku ihan puikkari. Ei silti huono suksi. Mutta: Metron 11 B5 on kyllä hyvä ja mukava (pituudessa 164 cm). Tai oikeastaan sitä voisi kutsua haastavaksi ja huikaisevaksikin; suksesta tulee hyvälle mielelle. Tiedättehän sen huikaisevan tunteen vatsassa, kun lasku sujuu kuin unelma. Ihan vähän epävarmuutta herätti vauhtikestävyys, suksen nokka väpätti hieman, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. Kävin myös testaamassa suksea helpolla syvänlumen lastenoffarilla ja toimi ihan sielläkin. Jos vain laskija olisi ollut vähän skarpimpi kuin koko päivän laskenut minä…Kömysin siis taas lumessa, joka siinä metsikössä oli pehmeää ja syvää (70 cm).

No, kävin myös vetämässä verryttelylaskun uusilla Diva'lla, mutta ei niistä sen enempää. Väritys oli nätti: tummanvihreää glitteriä. Hauskempi kuin tämänvuotiset pantteriraidat. Suksi kuitenkin väpättää vauhdissa ja pistää itsepäisesti vastaan kääntyessä.