VUODEN HIIHTOKOULULLE!

"SUOMEN HIIHTOKESKUSYHDISTYKSEN LEHDISTÖTIEDOTE 20.5.2006

Vuoden hiihtokeskukseksi on valittu Suomen vanhin laskettelurinne Kauniainen ja Vuoden hiihtokouluksi Levin hiihtokoulu. Levi on panostanut kuluneella kaudella merkittävästi opettajien sisäiseen koulutukseen. Levillä on järjestetty taitomoduuleja kaikissa hiihdonopetuksen lajeissa, myös soveltavassa alppihiihdossa.

Levin hiihtokoulu on vastannut hyvin ison hiihtokeskuksen monikansallisen asiakasvirran paineisiin. Erityisesti runsaslukuisten brittiryhmien peruspakettiin kuuluu perinteisen majoituksen ja puolihoidon ohessa myös hiihtokoulu.

Levin hiihtokoulu oli aktiivisesti mukana Levillä marras–joulukuun vaihteessa 2005 järjestettyjen hiihdonopettajien MM-kisojen järjestelyissä. Kansainväliseen tapahtumaan osallistui lähes 300 hiihdonopettajaa 24 eri maasta. 

Kunniamaininnat myönnettiin Ylläkselle soveltavan laskettelun eteen tehdystä pitkäjänteisestä työstä sekä Tuusulan kunnalle ja Järvenpään kaupungille ulkoilun ja talviliikunnan edistämisestä. 

Vuoden hiihtokeskusraadin muodostavat Suomen Hiihtoliiton, Lumilautaliiton, Telemarkliiton, Suomen Hiihdonopettajien, Finnairin, MEK:in, SF-Caravanin, Suomen Ladun, VR:n, vammaislaskettelijoiden sekä lehdistön edustajat. Lisäksi kuluttajien mielipidettä tiedusteltiin SHKY:n kotisivuilla."

Onnittelut tietysti myös vuoden hiihtokeskukselle. Kauniaisten hiihtokeskus sai myös omakseen toisenkin kunnian tänä vuonna, kun GrIFK Alpine valittiin vuoden alppihiihtoseuraksi.